OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

26.10.2022 633

 

       Açılış Ve Yoklamadan sonra toplantıya başlandı. Katılımcılardan imza alındı. Okulumuz Müdür Başyardımcısı İsmail SERTKAYA tarafından oturum hakkında genel bilgilendirme yapıldı, gündem maddeleri okundu.  Okul Müdür Başyardımcısı İsmail SERTKAYA söz alarak, bu toplantı davetinin 18 Ekim 2023 Çarşamba günü için yapıldığı ancak toplantı yeter sayısının sağlanamamasından dolayı bugüne kaldığını belirterek, 2023-2024 Eğitim öğretim yılının herkes için hayırlı ve başarılı geçmesi temennisiyle konuşmasına başladı. Okul-aile Birliği yönetim kurulu üyelerinin birbirleriyle ve okulla uyum içerisinde çalışıldığını ve emeklerinden dolayı kurul üyelerine, özellikle 2 yıldır birliğimizde görev alan Mustafa KIZILGÜNEŞ ve Özlem HÜR’e emeklerinden dolayı özel bir başlık açılarak, teşekkür edilerek, diğer tüm üyelere ayrıca toplantıya katılan velilerimize sorumlu davranışlarından dolayı teşekkür etti. Bu yıl okulumuza 9.sınıfa 158 yeni kayıt yapıldığını, toplamda öğrenci sayımızın 646 olduğunu, pansiyonda 130 öğrencimizin kaldığını, bunların büyük kısmının sınav hazırlığında olan 12.sınıflarımızın oluşturduğunu, okul birimleri vs. öğrencilerin ve okulun iş ve işleyişiyle ilgili bilgiler verdi. İhtiyaçlı öğrenciler, kılık-kıyafet, devam-devamsızlık, düzenli ve dengeli beslenme vs. konularında bilgilendirmelerde bulundu. Toplantının anlam ve öneminden bahsederek konuşmasını tamamladı.   

      Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa KIZILGÜNEŞ, öğrencisinin bu yıl Haziran döneminde mezun olacağını belirterek ve yönetim kurulu adına söz alarak kendi aralarında ve okulla uyum içerisinde çalıştıklarını, Öğrenci başarılarının artması için okul yönetimi ve velilerin birlikte çalışması gerektiğini belirterek, her zaman göreve hazır olduğunu ve yeni seçimde yine kurulda yer almak istediğini ifade etti. Konuşmasında, yönetim kuruluna seçilmesi durumunda bu yıl daha da aktif çalışılacaklarını belirterek, Okul idaresiyle koordineli bir şekilde okulun eğitim öğretime hazırlandığını, heyecan ve gayretle okulumuzu çağdaş, modern bir eğitim kurumu haline getirmek için üzerimize düşeni yapmaya çalıştıklarını belirtti. Yönetim kurulu üyesi Zülfiye SARIKAYA bu yıl özel nedenlerden dolayı aday olmayacağını belirterek yeni seçilecek yönetim kuruluna başarılar diledi.

      Tahmini bütçe genel kurula sunularak bilgilendirme yapıldı ve onaylandı.

    Divan Başkanlığına Müdür Başyardımcısı İsmail SERTKAYA, katip üyeliğe İlhan ALPAYDIN seçildi.

       Divan başkanı İsmail SERTKAYA, katılımcılara tekrar teşekkür ederek, yönetim kuruluna ve denetim kuruluna seçilecek velileri şimdiden tebrik ederek gündem maddelerini okudu.

            Denetleme kuruluna oy çokluğu ile

 

Zülfiye SARIKAYA

Asil

 

 

Yücel EŞKİN

Yedek

 

 (Öğretmenler Kurulu tarafından Hilal CAN, Ramazan FATAOĞLU seçildi.)

          Oy çokluğu ile seçimin açık oylama şeklinde yapılması ayrıca her aday için birden fazla oy kullanılabileceği kararlaştırılarak seçime geçildi.  

2023-2024 Okul-aile Birliği Yönetim Kuruluna aday olan velilerimizin isimleri;

1.       BETÜL TUGAY 

2.       SÜMEYRA DAĞLAR SAMANCI

3.       MUSTAFA KIZILGÜNEŞ  

4.       ÖZLEM HÜR 

5.       NURİ KAHRAMAN  

6.       ÜMMÜ GÜLSÜM HACIOĞLU 

7.       SERPİL SUNAY ÇİÇEK 

8.       İSMET BATUK 

9.       ERCAN KATMAZ   

10.    Melek KÖSE

Yapılan seçimde,

1.       BETÜL TUGAY  36

2.       SÜMEYRA DAĞLAR SAMANCI  38

3.       MUSTAFA KIZILGÜNEŞ    30

4.       ÖZLEM HÜR   39

5.       NURİ KAHRAMAN  46

6.       ÜMMÜ GÜLSÜM HACIOĞLU  26

7.       SERPİL SUNAY ÇİÇEK  25

8.       İSMET BATUK  24

9.       ERCAN KATMAZ   23

1       Melek KÖSE 23

 

 

 

   

 Veliler söz alarak ortak bir ifadeyle yeni yönetim kuruluna başarılar dilediler. Sosyal-kültürel aktivitelerin arttırılması temennisinde bulunuldu. Fotoğraf çekiminden sonra Yönetim kuruluna seçilen velilerde birer teşekkür konuşması yaparak toplantı sona erdi.

   26-10-202326-10-2023